Velkommen til SmileSting's inspirerende nettbutikk

Nettbutikken tilbyr primært tekstil og  ulikt utstyr som er nyttig for lappesøm og annen småsøm. Det finnes utrolig mye på markedet, og det har skjedd en rivende utvikling av utstyr og sytilbehør.  Viktig bare å bestemme seg for hva man trenger, og hva som hjelper for at resultatet blir bra. 

Mønsterne under mønsterfanen er egne design. De har litt ulik vanskelighetsgrad, men de fleste skulle være mulig å få til selv om du ikke har lang "syerfaring". Etterhvert har jeg fått muligheten til å selge mønster fra byAnnie. Hun er en mester på ulike nyttige mapper og bagger. I tillegg til selve mønsteret, har hun også utviklet forskjellig tilbehør (skumvatt, glidelåser, metalldetaljer mm som hun bruker i sine modeller. Både mønster og utstyr ligger i egne faner under fanen for quilteutstyr.

Jeg er opptatt av at det man lager skal kunne brukes og ikke bare fylle opp i skuffer og skap. Derfor er mønsterne  primært i kategorien "hverdagsprodukter". Selv om det legges litt arbeid i applikasjoner, quilting  o.l, så er de veldig anvennelige. Velg tekstiler og vatt som kan vaskes, så er det ingen problem. Skulle de bli utslitt eller fulle av flekker som ikke går bort, så er det bare å sette seg foran symaskinen igjen, og lage noe nytt. Kanskje du velger en annen modell eller i andre farger? Skaperglede er en deilig opplevelse, så unn deg det i hverdagen!

Under fanen tekstiler, finner du ulike quiltestoffer i 100 % bomull. Disse har primært 110 cm bredde og selges etter mål,- i cm. Utvalget vil variere etter tilgangen på tekstiler fra leverandør. Perlebomull, vatt og vlisofix  har forskjellig bredde , - bredden skal stå angitt i produktbeskrivelsen. Disse selges også etter mål,- primært i meter.

Det begynner også å fylles opp med mer syutstyr og linjaler. Her er det utstyr både til quiltefan og andre syglade.

Har du testet ut byAnnie's mønster? Hun har mange svært nyttige vesker, mapper og bagger som har gode instruksjoner. Mange av mønsterne har også en videofilm som viser hvordan hun syr modellen. I tillegg til mønster, har hun også gode tilleggsprodukter (glidelåser, vesketilbehør mm) som har høy kvalitet. Jeg har fått mulighet til å ta inn hennes produkter, og du finner dem under fanene byAnnie mønster og byAnnie utstyr. Sjekk ut, og se om det ikk er en modell du vil ha!

Frodig hønekor
Ulike typer vatt, vlisofix mm.
Quiltestoffer, perlebomull og lin
Forskjellig utstyr for quilting og annen søm

Tråd fra Aurifil:

Basis-tråd
Mønsterpakke
Materialpakke
lagt til handlevogn