SmileSting-klubben tar pause

Hver måned i 2 1/2 år har jeg lagt ut mønster på nye modeller. Totalt har det blitt 32 mønster (inkl. desemberutgaven). Det tar tid å lutvikle nye modeller, lage sybeskrivelse og få trykket opp mønsterpakker. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en pause. Det vil fortsatt komme nye mønster, men det vil ikke bli riktig så ofte. Jeg har fortsatt ideer, men trenger litt tid på å ferdigstille modeller.

Foreløpig har jeg primært laget modeller som er relativt enkle å lage. På den måten håper jeg å treffe noen som ikke er så dreven ved symaskinen. Jeg vil fortsatt prøve å tenke enkelt, men det vil etterhvert også komme mønster som er litt mer avanserte og krever litt mer erfaring og/eller tålmodighet. 

Det har vært veldig hyggelig å få presentert mine mønstermodeller. Mange erfaringsutvekslinger har det blitt, og mye koseprat rundt vår kjære hobby. Forhåpentligvis finnes det nå flere av mine modeller i annen drakt utover det ganske land.

Tusen takk for den entusiasmen dere har delt med meg. Jeg håper dere vil følge meg videre. Har dere spørsmål eller innspill, så blir jeg veldig glad for kontakt. Dere kan også følge meg på FB-siden til SmileSting. Har du laget noe du vil dele med meg og andre, så er du velkommen til å legge ut bilder på FB-siden. Det hadde vært hyggelig å se hva dere lager.

Årstidene

Denne gang har jeg lekt med farger og figurer. Ved å bruke samme "basis" har jeg gjennom å flytte /endre litt  på figurene og brukt ulike fargekombinasjoner laget en "historie" med 4 temaer. Utgangspunktet er et tre med reir. Dette har jeg så fulgt gjennom 4 årstider. Resultatet er 4 ulike brikker som danner en serie. Brikkene kan like gjerne brukes som bilder, - fordelt på 4 eller satt sammen til et større bilde - du bestemmer.

   

Forrige modell

Nikolai Nissemann

Vi pynter gjerne bordet til jul, men hva med sofaen? Her kommer mønster til en kar som liker å være der det er plass til kos og ro. Nikolai Nissemann er en rolig, enkel fyr som kan romme en innerpute på 40 x 40 cm. 

Finn frem noen stoffrester, saks og tråd, så kan du lage deg litt julekos til sofaen. 

Motivet er kjent fra andre av mine julemodeller. Den er laget i bomullstekstiler som lett kan vaskes.