SmileSting, - mønster og modeller

Jeg startet opp med å lage noen enkle modeller som jeg brukte som gaver til venner og familie. Siden jeg var blitt utfordret til å selge mine modeller, tok jeg mot til meg og meldte meg på mitt første julemarked høsten 2015. Mottakelsen var god, og det falt seg slik at jeg ble invitert på flere markeder etter hvert. Dette har inspirert til å fortsette utviklingen av modeller og mønstre.

Tanken hadde hele veien vært at modellene skulle inspirere til at andre også tok mot til seg og laget noe selv. Derfor ble det naturlig å jobbe frem mønster på de modellene jeg synes fungerte godt til det,- samt at det ble etterspørsel i fht. noen av de ferdige modellene jeg solgte. Etter hvert har det blitt totalt 32 ulike mønster, og jeg jobber med flere ideer som jeg håper skal bli nye mønster. Noen av ideene vil få litt høyere vanskelighetsgrad, for jeg ser at interessen er god både blant erfarne og litt mer nybegynnere. 

Det har vært veldig hyggelig å få presentert både mønster og ferdige modeller på markeder, messer og i andre sosiale sammenhenger. Mange erfaringsutvekslinger har det blitt, og mye koseprat rundt vår kjære hobby. Forhåpentligvis finnes nå flere av mine modeller i annen drakt sydd an andre entusiastiske syersker utover det ganske land. Mange har også valgt å kjøpe ferdige modeller, - til seg selv eller som gaver til familie og venner. Håpet er at modellene skal skape glede og smil i mange hjem, samt at modellene også skal kunne gjøre nytte for seg.

Tusen takk for den entusiasmen dere har delt med meg. Jeg håper dere vil følge meg videre. Har dere spørsmål eller innspill, så blir jeg veldig glad for kontakt. Dere kan også følge meg på FB-siden til SmileSting. Har du laget noe du vil dele med meg og andre, så er du velkommen til å legge ut bilder på FB-siden. Det hadde vært hyggelig å se hva dere lager.

lagt til handlevogn