Bli med i SmileSting-klubben og få månedens mønster rett i din postkasse!

Hver måned vil det komme en ny og spennende mønsterpakke i posten. Du vil dermed få muligheten til å lage disse lekne modellene. Bruk de tekstilene du har, eller se om du finner noe i nettbutikker her. Alternativt kan du bestille tekstilpakken til de modellene hvor dette er laget.

Månedens modell presenteres på hjemmesiden. I tillegg vil du her i SmileSting-klubben finne informasjon om neste månedsmodell, slik at du ser hva du har å glede deg til.

Mønsterpakkene sendes ut i starten av hver mnd. Medlemmer av SmileSting-klubben betaler en medlemspris på 99,- kr. pr. mønster. Faktura på medlemsskap i 3 mnd. (3x99,- kr.+ eksp.avg.) sendes på e-mail ved påmelding til klubben. Etter betalt faktura, sendes aktuell månedspakke til deg. Fornying av medlemsskap og faktura sendes så ut hvert kvartal. Medlemsskapet fortsetter inntil det sies opp skriftlig.

Fyll ut skjemaet, så kan du snart glede deg til koselig tid med saks og synål!

Løperen "Fuglesang"

Ute synger fuglene av full hals, gresset er irrgrønt og forhåpentligvis viser solen seg i varm gul. Dette er inspirasjonen til neste modell. 

Løperen er laget i flere trinn, med både lappeteknikk, quilting og applikasjoner. Ferdig mål er ca. 38 x 117 cm

Så ta frem litt farger og lag en vår / sommerløper som sprer de vakre fargene naturen gir oss!

Kommende modell

Månedens modell i juli

Kari og Knut Kulapp

 

Her kommer et nytt bidrag i grytelapp-serien. Det har kommet etterlysning av en ku-lapp, - så her kommer den.

Modellen er som vanlig laget med dobbelt lag thermovatt, så den skal kunne brukes på varme gryter og brett. Nå som dyra slippes ut, så kan vel et par kuer lyse opp ved kjøkkenbenken?

   

Forrige modell

Forkle for viltgryter

Mønstermodellen er tilbake på kjøkkenet, og et nytt forklemotiv er klart.

Har du noen i din nærhet som er glad i å jakte eller kanskje er du en jeger selv? Uansett er det godt med et skikkelig vilt-måltid.  Hva med et forkle som står til hovedretten?

Forkleet i modellen er laget i 100 % lin med applikert motiv i bomullstekstiler.  Kan brukes av kokker og jegere av begge kjønn

Påmelding til SmileSting-klubben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.