Bli med i SmileSting-klubben og få månedens mønster rett i din postkasse!

Hver måned vil det komme en ny og spennende mønsterpakke i posten. Du vil dermed få muligheten til å lage disse lekne modellene. Bruk de tekstilene du har, eller se om du finner noe i nettbutikker her. Alternativt kan du bestille tekstilpakken til de modellene hvor dette er laget.

Månedens modell presenteres på hjemmesiden. I tillegg vil du her i SmileSting-klubben finne informasjon om neste månedsmodell, slik at du ser hva du har å glede deg til.

Mønsterpakkene sendes ut i starten av hver mnd. Medlemmer av SmileSting-klubben betaler en medlemspris på 99,- kr. pr. mønster. Faktura på medlemsskap i 3 mnd. (3x99,- kr.+ eksp.avg.) sendes på e-mail ved påmelding til klubben. Etter betalt faktura, sendes aktuell månedspakke til deg. Fornying av medlemsskap og faktura sendes så ut hvert kvartal. Medlemsskapet fortsetter inntil det sies opp skriftlig.

Fyll ut skjemaet, så kan du snart glede deg til koselig tid med saks og synål!

Trekk til tennbrikett-boksen

Foreløpig er det vel ikke nødvendig å fyre i peisen, men boksen med tennbriketter er kjekk å ha tilgjengelig uansett.  Hva med å pynte opp med et Gnom-trekk?

Gnomer er i slekt med nissene, men gjerne enda mer sky for mennesker. De har ulike ansvarsområder, - skog- fjell og hav-gnomer. Som nissene er det nyttig å ha et godt forhold til dem, for man vet aldri hva som kan skje hvis ikke...

Disse tennbrikett-trekkene er laget i bomullstekstiler med bordvatt inni. De festes rundt boksen med borrelås og så setter du hatten på. Grei å sy - og kanskje lage som gave til noen som har "det meste"?

Kommende modell

Månedens modell i september

Babysmekker

Modellen for september er noen søte baby/barnesemekker.  Enkle dyremotiv gjør smekken riktig koselig. De er laget i bomullstekstil med gummiert frotè på baksiden. På den måten trekker ikke fuktig søl gjennom til klærne.

Hvorfor bruke tid på å lage figurer på smekker som søles til? Ved å spraye smekken med imprignering for tekstil, vil smekken holde unna for de fleste flekkene. Dermed kan smekkene brukes og ikke bare være "pynt".

 

 

   

Forrige modell

"Kari og Knut Kulapp"

Her kommer et nytt bidrag i grytelapp-serien. Det har kommet etterlysning av en ku-lapp, - så her kommer den.

Modellen er som vanlig laget med dobbelt lag thermovatt, så den skal kunne brukes på varme gryter og brett. Nå som dyra slippes ut, så kan vel et par kuer lyse opp ved kjøkkenbenken?

Påmelding til SmileSting-klubben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.