Bli med i SmileSting-klubben og få månedens mønster rett i din postkasse!

Hver måned vil det komme en ny og spennende mønsterpakke i posten. Du vil dermed få muligheten til å lage disse lekne modellene. Bruk de tekstilene du har, eller se om du finner noe i nettbutikker her. Alternativt kan du bestille tekstilpakken til de modellene hvor dette er laget.

Månedens modell presenteres på hjemmesiden. I tillegg vil du her i SmileSting-klubben finne informasjon om neste månedsmodell, slik at du ser hva du har å glede deg til.

Mønsterpakkene sendes ut i starten av hver mnd. Medlemmer av SmileSting-klubben betaler en medlemspris på 99,- kr. pr. mønster. Faktura på medlemsskap i 3 mnd. (3x99,- kr.+ eksp.avg.) sendes på e-mail ved påmelding til klubben. Etter betalt faktura, sendes aktuell månedspakke til deg. Fornying av medlemsskap og faktura sendes så ut hvert kvartal. Medlemsskapet fortsetter inntil det sies opp skriftlig.

Fyll ut skjemaet, så kan du snart glede deg til koselig tid med saks og synål!

Forkle for viltgryter

Mønstermodellen er tilbake på kjøkkenet, og et nytt forklemotiv er klart.

Har du noen i din nærhet som er glad i å jakte eller kanskje er du en jeger selv? Uansett er det godt med et skikkelig vilt-måltid.  Hva med et forkle som står til hovedretten?

Forkleet i modellen er laget i 100 % lin med applikert motiv i bomullstekstiler.  Kan brukes av kokker og jegere av begge kjønn

Kommende modell

Månedens modell i juni

Løper med fuglesang

Ute synger fuglene av full hals. Dette er inspirasjonen til neste modell. 

Hva med å la fuglene trone på spisebordet hele året? Løperen er laget i ulike bomullstekstiler satt sammen og quiltet. Fuglene applikeres på etterpå. 

 

   

Forrige modell

Trekk til tennbrikettene

Både kork og Kraft-Tex er morsomt å bruke. De gir litt annen struktur på modellene, - annerledes enn når man bare bruker tekstil. Modellen for april er et trekk til tennbrikett-boksen. Vi nærmer oss vår og sommer, så da blir (forhåpentligvis) ikke denne boksen så mye brukt. Allikevel er det greit å ha den stående, og boksen i seg selv er jo ganske kjedelig. Hvis du "pynter den" med et trekk, så er det ingen grunn til å gjemme den bort.

Tennbrikettene/-posene kommer nå også i en lavere utgave. Månedens mønster vil dekke begge utgavene.  

Påmelding til SmileSting-klubben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.