Bli med i SmileSting-klubben og få månedens mønster rett i din postkasse!

Hver måned frem til jul, vil det komme en ny og spennende mønsterpakke i posten. Du vil dermed få muligheten til å lage disse lekne modellene. Bruk de tekstilene du har, eller se om du finner noe i nettbutikker her. Alternativt kan du bestille tekstilpakken til de modellene hvor dette er laget.

Månedens modell presenteres på hjemmesiden. I tillegg vil du her i SmileSting-klubben finne informasjon om neste månedsmodell, slik at du ser hva du har å glede deg til.

Mønsterpakkene sendes ut i starten av hver mnd. Medlemmer av SmileSting-klubben betaler en medlemspris på 99,- kr. pr. mønster. Faktura på medlemsskap i 3 mnd. (3x99,- kr.+ eksp.avg.) sendes på e-mail ved påmelding til klubben. Etter betalt faktura, sendes aktuell månedspakke til deg. 

Fyll ut skjemaet, så kan du snart glede deg til koselig tid med saks og synål!

Juleløper med "Twist"

Denne gangen har jeg tatt frem min lille «twister-linjal» (Primitive Pinwheel Template) som jeg er blitt så glad i. Den brukes til kvadrater på 3 ½ inch, og er derfor fin til mindre arbeider som løpere, brikker mm. For tiden er linjalen vanskelig å finne i norske quiltebutikker, men jeg prøver å ha noen i nettbutikken.

Bruk av twister-linjal er moro, men krever nøyaktighet hvis resultatet skal bli fint. Kuttemålene vil derfor primært være oppgitt i inch (unntatt vatt og bakstykke). I tillegg må sømmene sys med 1/4 inch-fot, ellers vil det ikke stemme.

Sammensetningen av løperen blir som et lite puslespill, hvor bitenes farger og sømmer blir viktige. Det lønner seg derfor å ha litt plass til å legge bitene til løperen utover. På den måten finner du lettere hvilke biter som skal sys sammen og sprettekniven kan hvile mer. Min løper er i rødt og hvitt, men den vil bli fin i mange fragekombinasjoner. Velg dine farger og lag en lekker løper til bordet. Ferdig mål ca. 41 x 142 cm

Kommende modell

Månedens modell i november

Nils Nissemann

Vi pynter gjerne bordet til jul, men hva med sofaen? Her kommer mønster til en koselig pute som kan pynte og/eller brukes til middagsluren.

Motivet er kjent fra andre av mine julemodeller. Den er laget i bomullstekstiler som lett kan vaskes. 

 

   

Forrige modell

Barnesmekker

Modellen for september er noen søte baby/barnesemekker.  Enkle dyremotiv gjør smekken riktig koselig. De er laget i bomullstekstil med gummiert frotè på baksiden. På den måten trekker ikke fuktig søl gjennom til klærne.

Hvorfor bruke tid på å lage figurer på smekker som søles til? Ved å spraye smekken med imprignering for tekstil, vil smekken holde unna for noe flekker. Den kan selvsagt vaskes på 40 grader. Dermed kan smekkene brukes og ikke bare være "pynt".

Påmelding til SmileSting-klubben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.