Bli med i SmileSting-klubben og få månedens mønster rett i din postkasse!

Hver måned vil det komme en ny og spennende mønsterpakke i posten. Du vil dermed få muligheten til å lage disse lekne modellene. Bruk de tekstilene du har, eller se om du finner noe i nettbutikker her. Alternativt kan du bestille tekstilpakken til de modellene hvor dette er laget.

Månedens modell presenteres på hjemmesiden. I tillegg vil du her i SmileSting-klubben finne informasjon om neste månedsmodell, slik at du ser hva du har å glede deg til.

Mønsterpakkene sendes ut i starten av hver mnd. Medlemmer av SmileSting-klubben betaler en medlemspris på 99,- kr. pr. mønster. Faktura på medlemsskap i 3 mnd. (3x99,- kr.+ eksp.avg.) sendes på e-mail ved påmelding til klubben. Etter betalt faktura, sendes aktuell månedspakke til deg. Fornying av medlemsskap og faktura sendes så ut hvert kvartal. Medlemsskapet fortsetter inntil det sies opp skriftlig.

Fyll ut skjemaet, så kan du snart glede deg til koselig tid med saks og synål!

Klar for forelesning

Denne gangen kommer mønster på noe min mann ønsket seg. Han hadde fått ny ipad til jul og ønsket seg et trekk til den.  I høst kjøpte jeg noe "kork-stoff" som jeg hadde lyst å teste ut, så da passet det bra og lage noe "mandig" av det. 

Mønsteret denne gangen er derfor på et trekk  som har kork-detaljer. I tillegg laget jeg et pennal, - eller som min mann sa "den kan jeg jo ha ledninger i". Ikke ofte man får "sy-oppdrag" fra menn, så derfor tenkte jeg at dette kan kanskje flere dra nytte av?

Tekstil med kork er forholdsvis nytt, men gir fine detaljer og et tøft uttrykk. Det er ikke vanskelig å sy med, og man trenger ikke spesialnåler eller  spesielle syføtter (slik som ved skinn). 

Kommende modell

Månedens modell i april

Trekk til tennbrikett-boksene

Både kork og Kraft-Tex er morsomt å bruke. De gir litt annen struktur på modellene, - annerledes enn når man bare bruker tekstil. Modellen for april er et trekk til tennbrikett-boksen. Vi nærmer oss vår og sommer, så da blir (forhåpentligvis) ikke denne boksen så mye brukt. Allikevel er det greit å ha den stående, og boksen i seg selv er jo ganske kjedelig. Hvis du "pynter den" med et trekk, så er det ingen grunn til å gjemme den bort.

Tennbrikettene/-posene kommer nå også i andre utgaver enn den runde boksen. Månedens mønster vil dekke flere av utgavene.  

   

Forrige modell

Hjertekrans

Hva med å lage en skikkelig hjertekrans til Valentinsdagen? Denne kransen har flere variasjonsmuligheter. Den settes sammen av 8 blader/hjerter. Bladene/hjertene sys sammen slik at det dannes "blader" på oversiden som presses ned og gir en 3D-effekt. Kult?!

Vatten i midten er litt tykk og stiv slik at brikken får stabil form. Vatten kan kjøpes ferdig (sjekk i nettbutikken) eller du kan bruke veskevatt el. lign. På hjertekransen her har jeg brukt samme tekstil på frem- og baksiden samt et kontraststoff på midtstykket. Vil du heller lage en bladkrans,  kan du ta frem restekurven og sette sammen biter som gir ønsket "bilde" til midtstykke. Har du forskjellig stoff på frem- og bakstykke, vil du få 3 ulike effekter frem. Prøv deg frem,- det er ikke vanskelig. 

Påmelding til SmileSting-klubben

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.